Ontdek Testaankoop voor €2 en kies je geschenk.
Testaankoop logo
FAQ
Ontdekkingsaanbod

Ontdek Testaankoop 2 maanden lang voor € 2!

En kies je welkomstgeschenk uit tientallen merken

Marketplace gifts

Vul dit formulier in om je voordelig te abonneren op Testaankoop. Je wordt automatisch Supporter van Testaankoop. Zo steun je onze missie om de rechten en belangen van consumenten te verdedigen.

1/4

Word vandaag nog lid

en ontdek alle voordelen van Testaankoop voor slechts €2 voor de eerste 2 maanden.

Kies je type abonnement

* Verplichte velden

Alleen maar goede redenen om vandaag nog lid te worden

magazines TA

2 maanden lang voor slechts € 2.

Vervolgens betaal je de rest van het eerste jaar slechts € 10.75 voor het digitaal aanbod, en € 11.34 voor het papieren aanbod.

Daarna betaal je € 21.50 (digitaal) of € 22.68 (papier). Maandelijks opzegbaar.

  • Gratis en onbeperkt advies
  • Elke maand Testaankoop magazine beschikbaar
  • Tweemaandelijks de magazines Budget & Recht & Testaankoop gezond beschikbaar
  • Elke maand een praktische gids naar keuze
TA Digitaal

Vanaf nu heb je alle content van Testaankoop altijd bij de hand. Als abonnee heb je exclusief toegang tot alle artikels, vergelijkers, dossiers en advies via het web en via de app.

Apple Store Google Play

Kies je geschenk

Krijg toegang tot een uitgebreide catalogus met geschenken.

Consumeren gaat gepaard met keuzevrijheid. Testaankoop laat je daarom zelf je geschenk kiezen uit een uitgebreide catalogus.

High-Tech, Schoonheid & welzijn, Lederwaren & sieraden, Doe-het-zelf & tuinieren, Klein elektro, Decoratie & tafelbekleding, Cadeaubonnen, …

Keuze welkomstgeschenken
Testaankoop tot uw dienst

Ontdek alle voordelen!

Juridische bijstand: 8 op 10 geschillen opgelost

Een conflict met een bedrijf? Dien een klacht in via ons platform. De handtekening van Testaankoop geeft je klacht meer gewicht en versnelt de reactie van het merk met gemiddeld 4 dagen. En als dat niet volstaat, staan er vijftig advocaten klaar om je te helpen je rechten te doen gelden.

Veilige en persoonlijke Keuzes

Van energieleverancier veranderen, een wasmachine kopen of je ziekenfonds kiezen? Onze koopwijzers leiden je naar het product dat het beste aansluit bij jouw prioriteiten. Een specifieke vraag over isolatie, energiepremies, antivirusprogramma’s of je belastingsaangifte? Bel ons! Onze specialisten geven je persoonlijk antwoord.

Bespaar tot € 1250 per jaar

Dat bedrag besparen onze leden gemiddeld dankzij onze koopwijzers, groepsaankopen en kortingen. En daarvoor hoeven ze helemaal niets te laten! Ze passen gewoon de juiste tips en adviezen toe om onnodige kosten te vermijden.