Ontdek Test Aankoop
logo Test Aankoop

Word vandaag nog lid voor maar €2 voor 2 maanden Krijg toegang tot onze testresultaten en artikels. 100% onafhankelijk en door experts.

Header Desktop

Vul dit formulier in om je voordelig te abonneren op Test Aankoop. Je wordt automatisch Supporter van Test Aankoop. Zo steun je onze missie om de rechten en belangen van consumenten te verdedigen.

1/4

Word vandaag nog lid voor maar €2

* Verplichte velden

Alleen maar goede redenen om vandaag nog lid te worden

Voordelen

2 maanden lang voor maar €2.
Vervolgens betaal je de rest van het eerste jaar slechts €10.84/maand.
Daarna betaal je €21.68/maand. Maandelijks opzegbaar.

  • Gratis en onbeperkt advies
  • Elke maand Test Aankoop in de bus
  • Tweemaandelijks de magazines Budget & Recht en Test Gezond in de bus
  • Elke maand een praktische gids naar keuze
Exclusieve toegang

Vanaf nu heb je alle content van Test Aankoop altijd bij de hand. Als abonnee heb je exclusief toegang tot alle artikels, vergelijkers, dossiers en advies via het web en via de app.

Test Aankoop, al 62 jaar tot jouw dienst!

Juridische bijstand

Juridische bijstand:
8 op 10 geschillen opgelost

Een conflict met een bedrijf? Dien een klacht in via ons platform. De handtekening van Test Aankoop geeft je klacht meer gewicht en versnelt de reactie van het merk met gemiddeld 4 dagen. En als dat niet volstaat, staan er 50 advocaten klaar om je te helpen je rechten te doen gelden.

Veilige en persoonlijke keuzes

Veilige en persoonlijke
keuzes

Van energieleverancier veranderen, een wasmachine kopen of je ziekenfonds kiezen? Onze koopwijzers leiden je naar het product dat het beste aansluit bij jouw prioriteiten. Een specifieke vraag over isolatie, energiepremies, antivirusprogramma’s of je belastingsaangifte? Bel ons! Onze specialisten geven je persoonlijk antwoord.

Bespaar tot €1250 per jaar

Bespaar
tot € 1250 per jaar

Dat bedrag besparen onze leden gemiddeld dankzij onze koopwijzers, groepsaankopen en kortingen. En daarvoor hoeven ze helemaal niets te laten! Ze passen gewoon de juiste tips en adviezen toe om onnodige kosten te vermijden.

FAQ

Welke betalingswijzen zijn er mogelijk ?

Je kunt maandelijks betalen via domiciliëring van je bankrekening. De betalingswijze wordt je automatisch voorgesteld bij de inschrijving op onze promotie.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen door ons te bellen op 02 892 37 00 of ons contactformulier in te vullen.

Kan de datum van afhouding gewijzigd worden ?

Kan de datum van afhouding gewijzigd worden ?Maandelijkse afhoudingen worden via een geïnformatiseerd systeem binnen de 5 eerste werkdagen van de maand afgehouden. Dit is voor alle leden van toepassing en een wijziging is niet mogelijk. Bij een eventuele weigering wordt de bijdrage automatisch opnieuw aangeboden rond de 15de werkdag van diezelfde maand.

Wat zit er in dit abonnement ?

Je krijgt toegang tot alles wat Test Aankoop en Testaankoop gezond te bieden hebben: Maandelijkse & tweemaandelijkse magazine’s, open toegang tot àlle selectoren met alle voordelen en promoties die daarbij horen.

Wanneer krijg ik de magazines toegestuurd ?

Je ontvangt onze magazines bij het begin van elke maand.

  • Test Aankoop verschijnt maandelijks. Er zijn 11 nummers per jaar.(1 magazine voor juli-augustus.)
  • Budget & Recht en Test Gezond verschijnen afwisselend om de twee maanden.
  • Test Aankoop Invest verschijnt wekelijks en ontvang je op woendag. Daarnaast ontvang je ook een maandnummer, eveneens inbegrepen in het TestAankoop Invest abonnement.